Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κρητη / Κοριτσάκι κατάπιε μαρτυρικό σε βάπτιση στην Κρήτη! / Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη.

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ηράκλειο: Παιδεία για κλάματα! Εικόνες ντροπής στο Ειδικό
Ηράκλειο: Παιδεία για κλάματα! Εικόνες ντροπής στο Ειδικό from www.newsit.gr
Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τη σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή στο ηράκλειο και στην ανατολική κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Κρήτη: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά!
Κρήτη: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά! from www.newsit.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός .

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τη σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή στο ηράκλειο και στην ανατολική κρήτη.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τη σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή στο ηράκλειο και στην ανατολική κρήτη. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τη σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή στο ηράκλειο και στην ανατολική κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της .

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Κρήτη: Στη φυλακή ο ένας από τους δύο απατεώνες που
Κρήτη: Στη φυλακή ο ένας από τους δύο απατεώνες που from www.newsit.gr
Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη.

Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τη σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή στο ηράκλειο και στην ανατολική κρήτη. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24.

Σεισμοσ Κρητη / Κοριτσάκι κατάπιε μαρτυρικό σε βάπτιση στην Κρήτη! / Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ.